Home / Zuid-Hollands Landschap

Zuid-Hollands Landschap

Duinen, bossen, boerderijen, boomgaarden, weilanden, waterjungles, molens en monumenten. Sinds 1934 zorgen we voor groene schatten in de drukste provincie van ons land. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Zuid-Holland kan genieten van een groene omgeving. Stap voor stap werken we aan meer natuur dichtbij. Dankzij de steun van u en vele anderen maken we Zuid-Holland nog mooier!

Samen zorg dragen voor de natuur

Onze gebieden liggen verspreid over heel Zuid-Holland. Van de Bollen- en Kuststreek, van Voorne-Putten tot Goeree-Overflakkee en van de Krimpenerwaard tot de Vijfheerenlanden. 

Zo’n 55 medewerkers zetten zich elke dag in voor de natuur. Deskundige, enthousiaste medewerkers, met een groen hart. Dat doen ze vanuit ons hoofdkantoor in Delft, maar ook vanuit de drie regio’s waardoor we dichtbij onze natuurgebieden zijn en makkelijk toegankelijk zijn voor mensen in de buurt. De dagelijkse leiding is in handen van onze directeur, Michiel Houtzagers. Hij wordt daarbij ondersteund door het managementteam, de medewerkers op het hoofdkantoor en de regio’s. Ons bestuur geeft ons de kaders waarbinnen we met elkaar het beste uit de natuur in Zuid-Holland halen.  

Bekijk meer op: https://www.zuidhollandslandschap.nl

Top