Home / in de Media / Cascade i.s.m. Sophiapolder en Buit – Groei en Bloei wandeling

Cascade i.s.m. Sophiapolder en Buit – Groei en Bloei wandeling

Woensdag 1 maart organiseren wij in samenwerking met de Sophiapolder en Buit – eetbare natuur, een speciale Groei en Bloei wandeling over de Sophiapolder. Leuk om je eens lokaal te verdiepen in wat er groeit en bloeit in deze polder en om in contact te komen met je natuurlijke omgeving. Laat je verrassen! 

Na een eerste kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee trek je eropuit. Je maakt tijdens de 2 uur durende wandeling kennis met alles wat groeit en bloeit. Daarnaast ontdek je ook welke planten en bloemen eetbaar zijn en welke niet. En dat is meer dan je zult denken! Je leert van alles over de planten en kruiden die we tegenkomen in het prachtige natuurgebied de Sophiapolder. Gids Gydo neemt je mee naar buiten de natuur in en laat je zien wat voor moois en lekkers er te vinden is in dit Nederlandse natuurlandschap. 

We varen om 12.30 uur vanaf de opstapplaats aan de Veersedijk 301 (vanaf 1 januari 2023 is de locatie van de opstapplaats gewijzigd) over naar het eiland. We verwachten rond 14.30 uur weer terug te keren. 

Top